En un context canviant

Ja tenim sobre la taula l’edició 164 de la revista Perspectiva, en plena primavera. Només fa 2 mesos de la darrera edició però el nostre entorn ha canviat radicalment, amb una guerra molt a prop, de dimensió i abast encara imprevisible.

Precisament a la darrera editorial fèiem referència a la “crisi permanent” en la que vivim des de fa ja alguns anys i que s’està convertint en l’estat natural de la nostra societat. Caldrà que siguem capaços de ser molt flexibles per compaginar i solucionar els problemes a curt termini sense deixar de banda la planificació a llarg termini.

En aquest context, cada cop més volàtil, disposar d’informació actualitzada és bàsic i per aquest motiu a la FEGP mantenim el compromís de facilitar, de manera periòdica, informació específica d’interès sobre la conjuntura econòmica i els factors de competitivitat territorial. Podeu trobar a la revista informació sobre la presentació feta el passat 16 de març.

També trobareu informació sobre les principals activitats realitzades aquests darrers dos mesos: assemblea anual de l’entitat, on es van aprovar per unanimitat els comptes de l’any 2021, acte dia de la dona, tot un èxit, reunions amb representants institucionals per defensar els interessos del teixit empresarial del territori, i reportatges per conèixer una mica millor la gran xarxa d’empreses que és la FEGP i fomentar la col·laboració entre elles.

Per acabar recordar-vos que s’acaba el termini per proposar candidatures als premis FEGP: us animo a presentar-vos! Els premis es lliuraran en el marc de la Nit de l’Empresa, que es celebrarà el proper dia 16 de juny a la Casa Juvé&Camps d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia).  Us hi espero.

Revista Perspectiva

20/04/2022 

Share