La nit de l’empresa de la FEGP, l’espai de trobada dels empresaris i empresàries del Penedès-Garraf.

Aquesta és la revista que la Federació Empresarial del Gran Penedès editem amb motiu de la Nit de l’Empresa – Gala Premis FEGP, l’esdeveniment anual més important de l’entitat.

I ara si, aquest any es recupera el format presencial sense condicions d’aforament ni mesures restrictives. Aprofitant aquest fet s’ha preparat una Gala una mica diferent del que era habitual, amb la voluntat de potenciar el networking però alhora incorporar més contingut lúdic, amb una estructura més moderna i més àgil. Espero que us agradi.

Tot això sense deixar de banda els reconeixements a les empreses que estan d’aniversari i a les empreses que han destacat en diversos aspectes durant aquest darrer any. En aquest sentit haureu vist que s’han remodelat els premis FEGP amb l’objectiu d’adaptar-los als reptes actuals de les nostres empreses.

Però també serà un esdeveniment de reivindicació, perquè durant la Gala es destacaran i reclamaran les principals demandes del territori, que la FEGP està treballant en la seva funció de lobby empresarial. D’aquestes destacar la que es va tornar a posar sobre la taula a la darrera Junta Directiva, la manca d’inversions al territori i especialment les relacionades amb la mobilitat. Però també aspectes de caire general, com és reivindicar la simplificació dels tràmits administratius.

Pel que fa a l’activitat econòmica a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, aquest principi d’any està sent molt positiu, en la línia del que està passant a tot els país. Els índex d’ocupaciós’han situat per sobre dels valors previs al 2008  i les empreses estan fent xifres de facturació molt bones, tot i les dificultats derivades de l’encariment de l’energia, l’encariment a nivell general de les matèries primes i l’allargament dels temps de trànsit de mercaderies.

Però què passarà quan s’acabin les mesures protectores que encara estan vigents? Durant els propers mesos caldrà vigilar molt bé l’evolució dels indicadors econòmics, especialment passat l’estiu.

Revista Perspectiva 02/06/2022

Share