Necessitem que la recta final sigui curta

Em plau presentar-vos la revista Perspectiva del mes d’abril 2021, la segona d’aquest any, espero que el seu contingut us resulti interessant.

Ja som al quart mes d’un any que començava amb una notícia plena d’esperances: l’arribada de les vacunes, desenvolupades en temps rècord. Però la fabricació i distribució de les vacunes està sent complicada i deficient, esperem que aviat es puguin administrar massivament.

Efectivament estem a la recta final, però una gran part del teixit empresarial està molt afeblit i necessita que aquesta recta final sigui curta, sinó moltes empreses hauran de tancar. Per aquest motiu la vacunació massiva ha de ser ara una prioritat i hem de remar tots en la mateixa direcció: administracions, empreses i ciutadans, deixant de banda desconfiances mútues.

Un altre aspecte que continua sent molt preocupant és la insuficiència i el baix ritme d’implementació de mesures de recuperació. A la darrera editorial ja denunciàvem la falta d’ajudes directes a les empreses i també fèiem referència a la falta de concreció dels Fons Europeus. Malauradament els dos temes han avançat molt poc en dos mesos.

Però, tot i així, que els obstacles no ens facis perdre de vista que estem a la recta final i que haurem d’afrontar moltes dificultats però que també se’ns obriran moltes oportunitats. Des de la FEGP aportarem la força de l’associacionisme, reivindicant i defensant els interessos i necessitats de les empreses de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

Per acabar, informar-vos que s’està treballant intensament per tal que la Nit de l’Empresa del proper dia 17 de de juny a la Finca Mas Solers sigui enguany un esdeveniment molt especial. L’economista Xavier Sala i Martín ens oferirà una conferència i desprès del lliurament dels premis FEGP es servirà el sopar als jardins de la finca. Una bona oportunitat per retrobar-nos i celebrar que ens n’estem sortint, reserveu-vos l’agenda!

Revista Perspectiva, 12/04/2021

Share