Bones Festes

Teniu a les vostres mans la revista Perspectiva de Nadal 2023, plena de bones propostes de cara a les Festes, que compartim entre els socis de la FEGP. Aquest és precisament un dels principals objectius de l’entitat, fer xarxa entre tots nosaltres i fomentar la col·laboració entre les empreses del territori. En aquest sentit us vull recordar que la FEGP és el canal de comunicació propi de tots els socis de l’entitat! Utilitzeu-lo sempre que vulgueu divulgar novetats o aspectes de la vostra activitat que us semblin interessants.

També trobareu a la revista, com sempre, informació sobre totes les activitats, esdeveniments i serveis, que s’organitzen des de la FEGP, i podreu comprovar que la maquinària de l’entitat va a tota velocitat: el congrés de dones d’empresa, el pòrtic de la fira de novembre, una gran varietat de nous cursos, projectes col·laboratius en intel·ligència artificial i economia circular, l’espai accelera pime, l’espai energia i l’oficina de transició energètica.

A més la FEGP, com a lobby empresarial,  té presència constant a totes les taules de treball i de debat que tenen relació amb l’activitat econòmica del nostre territori. En aquest cas trobareu informació sobre el pacte per a l’ocupació, la taula nacional de l’aigua, el consell territorial del SOC i el consell territorial de la pime.

Vaig acabant, però abans, voldria tenir un record molt sentit per un soci que ens ha deixat fa pocs dies: en Josep Maria Flores. En moments complicats per a l’entitat ell es va implicar i va donar un cop de mà, petits detalls que diuen molt sobre les persones i que sempre recordarem.

Ara si, aprofito aquest petit escrit per desitjar-vos unes Bones Festes, en companyia dels que més estimeu. I com deia en l’article del novembre del mensual Penedès Econòmic: “Bona Campanya de Nadal i, si podem, intentem aprofitar aquests dies de campanya per passejar pels carrers comercials de les nostres ciutats i descobrir tot el que ens poden oferir.”

Revista Perspectiva – 04/12/2023

Share