Quatre anys més

A la darrera revista Perspectiva explicava que, seguint el que marquen els estatuts de la FEGP, s’havien convocat eleccions a la presidència de l’entitat pel 10 de juliol. Comentava que ens tornàvem a presentar el mateix equip perquè no havíem aconseguit realitzar tot allò que ens havíem proposat. Us agraeixo a totes i tots la confiança que ens heu donat per liderar l’entitat durant quatre anys més.

Fent un petit resum del que vaig explicar el dia de les eleccions, destacaria que la FEPG ha canviat molt en els darrers quatre anys. S’han aconseguit reptes molt importants, com són la modernització de l’entitat, millorar la gestió econòmica, donar un nou enfoc a la formació o participar en projectes de millora del teixit econòmic del territori, entre d’altres.

Però queda feina per fer, entre la qual voldria ressaltar tres dels objectius que ens hem fixat pels propers 3 anys. En primer lloc consolidar tot el que s’ha realitzat durant els darrers anys, però també iniciar una campanya  de captació de socis, perquè si augmentem la massa social tindrem més força a l’hora de defensar els interessos de les empreses del territori. I finalment potenciar les activitats de networking, perquè si col·laborem amb el teixit empresarial de proximitat podem aconseguir millors condicions i alhora impulsar el creixement econòmic del territori.

Aquests són els principals objectius que guiaran l’activitat de l’entitat durant els propers quatre anys, però es realitzem moltes més actuacions, dia a dia, sempre amb un objectiu que està per sobre de tots els altres: ser útil al soci o sòcia:  quan truqueu a la FEGP sempre trobareu algú que farà tot el possible per resoldre les vostres necessitats. Per aquest motiu és obligatori per destacar la bona feina que fa l’equip tècnic de la FEPG…. milions de gràcies!!!!!  

A la revista trobareu un resum de tot el que passa a l’entitat, des de la presentació de la nova junta directiva, l’informe de conjuntura econòmica, el 15è aniversari i el congrés de dones d’empresa i la participació de la FEGP a la fira de novembre de Vilanova i la Geltrú. Desitjo que el contingut us resulti interessant i espero poder-vos saludar personalment properament en algun dels esdeveniments  que s’organitzen des de la FEGP.

Revista Perspectiva octubre 2023

Share